Нашата история

1996

За ClimaCom

Повече от 20 години фирма ClimaCom e официален представител за България на Mitsubishi Electric Living Environment Systems.

2018

За ClimaCom

През 2018г. отвори врати нашият шоурум в град Пловдив. Ние от ClimaCom Ви предлaгаме най-високите технологии в областта на климатичната, отоплителната и вентилационната техника за Вашите нужди и комфорт.

2019

За ClimaCom

С продуктите на Mitsubishi Electric, символ на иновация и безкомпромисно качество, са оборудвани някои от големите търговски и индустриални обекти в България.

За Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric Group работи на корпоративния принцип с цел да допринесе за създаването на жизнено и богато общество чрез разширяване на технологиите, услугите и творческите сили, в качеството си на лидер в производството и продажбата на електрическо и електронно оборудване. 

За Mitsubishi Electric

Корпоративна мисия

Mitsubishi Electric Group непрекъснато ще подобрява своите технологии и услуги, като влага креативност във всички аспекти от своя бизнес. По този начин допринасяме за подобряване качеството на живот в обществото ни.

Корпоративна мисия

Корпоративно мото

Корпоративното мото на Mitsubishi Electric Group, „Промяна към по-добро”, представя нашата цел и стремеж към постигане на „нещо по-добро”, като в същото време продължаваме да се променяме и растем.

Виж още
Корпоративно мото

7 водещи принципа

1. Доверие
2. Качество
3. Технологии
4. Обществено съзнание
5. Етика
6. Околна среда
7. Растеж

7 водещи принципа

Знания в действие

Mitsubishi Electric LES предоставя експертни знания за споделен успех: изслушване и разбиране. Разработване на интелигентни продукти. Осигуряване на професионални съвети. Откриване на нови насоки за развитие. Моделиране на бъдещето. Превръщане на опита в решения. Това означава "Знания в действие" за нас.

Знания в действие